ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι εκδηλώσεις για τον Φέρενς Πούσκας

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το πρόγραμμα μιας σειράς εκδηλώσεων στη μνήμη του Φέρενς Πούσκας.

Οι εκδηλώσεις για τον Φέρενς Πούσκας

Στην εκδήλωση που έγινε στη Λεωφόρο, το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, ο Βασίλης Κωνσταντίνου, η πρέσβειρα της Ουγγαρίας στην Ελλάδα και ο υπεύθυνος ακαδημιών του Πούσκας.

Ο κ. Μιχαλαριάς, παίρνοντας πρώτος τον λόγο, τόνισε ότι θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα Κ-17 του Παναθηναϊκού και στην ομάδα των ακαδημιών του Πούσκας. Επίσης, από τις 3 έως και τις 22 Ιουνίου, στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών θα γίνει «έκθεση των πραγμάτων του Πούσκας», με τον κόσμο να έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά αντικείμενα του «θρύλου» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, από την πλευρά του, δήλωσε: «Είχαμε την ευτυχία να έχουμε τον Πούσκας στην ομάδα. Μας έκανε μια οικογένεια και έτσι φτάσαμε στον άθλο του Γουέμπλεϊ. Δεν ήταν μόνο προπονητής αλλά ήταν και φίλος. Πάντα πριν από κάθε αγώνα μας έλεγε το περίφημο “11 αυτοί, 11 εμείς”».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο άνοιγμα της «αυλαίας» της έκθεσης στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών, στις 2 Ιουνίου θα δώσει το «παρών» στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ουρμπάν,

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Πούσκας, κ. Μράβικ, παρουσίασε κάποια από τα αντικείμενα που θα εκτεθούν στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών.

Σε ό, τι αφορά την προτομή του Φέρεντς Πούσκας, θα μπει αρχικά στη Θύρα 3 του «Απ. Νικολαΐδης» και αργότερα θα τοποθετηθεί έξω από το γήπεδο όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στο «Απόστολος Νικολαϊδης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.