ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με παρουσία Γιαννακόπουλου η προπόνηση

Οι πράσινοι άφησαν πίσω τους την κακή χθεσινή εμφάνιση στο ΣΕΦ και ενωμένοι και πεισμωμένοι ξεκίνησαν την προετοιμασία για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Με παρουσία Γιαννακόπουλου η προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να υπέστη χθες μια βαριά ήττα, αυτό ωστόσο όχι μόνο δεν πτόησε τους πράσινους αλλά τους πείσμωσε για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Όλοι στο ΟΑΚΑ είναι μια…γροθιά για την συνέχεια. Και αυτό αποδείχθηκε και από την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το μεσημέρι βρέθηκε στην κλήρωση των διαιτητών και λίγες ώρες αργότερα πήγε στο γήπεδο για να «ντοπάρει» τους παίκτες της ομάδας του.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς με τον Τζέιμς Γκιστ να ακολουθεί μέρος της προπόνησης. Η κατάσταση του θα επανεξεταστεί αύριο και θα φανεί αν καταφέρει να αγωνιστεί στον 3ο τελικό.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.