Ερασιτέχνης

Σχεδιασμός και χορηγίες ενόψει

Προσπάθεια εξεύρεσης χορηγιών ούτως ώστε να καλυφθεί μέρος του μπάτζετ της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, κάνει ο έφορος του τμήματος Μαθιός Καρλάφτης.

Σε καθημερινή βάση ο κ. Καρλάφτης συναντάται με υποψήφιους χορηγούς έτσι ώστε να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να έχει την χρηματοδότηση που χρειάζεται αφενός για να καλύψει το μικρό έλλειμμα της χρονιάς που πέρασε και αφετέρου για αν ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Λούδης είναι σε αναμονή, περιμένοντας τον κ. Καρλάφτη, ώστε να γνωρίζει τι ποσό θα έχει διαθέσιμο η ομάδα. Εκτός των Αργύρη Θεωδορόπουλο, Δήμο Δερμιτζάκη, Νικήτα Κόχειλα και Πάνο Χρονόπουλο,  οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο, το «τριφύλλι» θα πρέπει να συνομιλήσει με όλους τους υπόλοιπους πολίστες.

Παράλληλα θα υπάρξουν και επαφές με αθλητές που θέλει ο σύλλογος ενόψει της νέας περιόδου, όλα όμως θα εξαρτηθούν από τα οικονομικά του τμήματος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «πράσινοι» δίνουν φιλικά ματς κάθε εβδομάδα με τον ΑΝΟΓ Γλυφάδας, ούτως ώστε να κρατηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση με τον Λούδη να θέλει οι παίκτες του να κρατηθούν όλο το καλοκαίρι σε καλή κατάσταση ενόψει και της έναρξης της προετοιμασίας για του χρόνου, μετά τις διακοπές.

Exit mobile version