ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ματσιούλις: “Να δω τον κόσμο μας, στο γήπεδο”

Την ανάγκη του κόσμου, ζήτησε ο Γιόνας Ματσιούλις, με δηλώσεις που παραχώρησε στον ΕΣΑΚΕ, ενώ αναφέρθηκε και σ' αυτά που πρέπει ν' αλλάξει η ομάδα, ώστε να μην επαναληφθεί η προχθεσινή εμφάνιση του ΣΕΦ.

Ματσιούλις:

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιθουανός φόργουορντ:

“Ο δεύτερος τελικός ήταν για εμάς ένα κακό παιχνίδι. Όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά και για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε στο 1-1 και τίποτα δεν έχει κριθεί. Αυτό που μετράει είναι η ήττα και όχι η διαφορά σε αυτή τη φάση. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον τίτλο. Είναι σημαντικό στον τρίτο τελικό να αλλάξουμε κάποια πράγματα, να παίξουμε καλύτερα… Η επιστροφή του Γκιστ θα ήταν σίγουρα κάτι θετικό, γιατί μπορεί να βοηθήσει πολύ με την ενέργειά του και το παιχνίδι του. Επίσης, επιστρέφουμε στο ΟΑΚΑ και θα ήθελα, όπως και όλοι μας, να δω να ένα γεμάτο γήπεδο. Νοιαζόμαστε για την ομάδα και για τον κόσμο της και θέλουμε να νιώσουμε το ίδιο και από τον κόσμο μας… Να είναι και πάλι δίπλα μας”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...