ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: “Σημασία έχει η νίκη..”

Ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε ότι δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα αλλά η νίκη είναι που μετράει σ' αυτή τη σειρά τελικών.

Γκιστ:

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέιμς Γκιστ:

Για την κατάστασή του: «Νιώθω καλύτερα. Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών. Θα δούμε πώς θα πάει σήμερα η προπόνηση και μετά θα αποφασίσουμε όλοι μαζί για αυτό που θα γίνει».

Σε ότι αφορά τον 3ο τελικό, τόνισε: «Είτε χάσεις με 25 πόντους, είτε με έναν, αυτό που μετρά είναι το αποτέλεσμα. Σε αυτή τη φάση, το σκορ της σειράς είναι 1-1. Θέλω να θυμίσω πως στα play offs της Euroleague, χάσαμε δυο ματς στη Μόσχα, το δεύτερο με μεγάλη διαφορά, αλλά αντιδράσαμε αμέσως και ισοφαρίσαμε τη σειρά στην έδρα μας. Όλα λοιπόν, είναι πιθανά. Είναι ένα παιχνίδι που αν “πάρουμε”, μετά θα ‘χουμε δυο ευκαιρίες να κατακτήσουμε τον τίτλο. Αν χάσουμε, πάλι θα ‘χουμε δυο ευκαιρίες για να κάνουμε τη δουλειά μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.