ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Στην εκπομπή της θύρας 13 ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα βρεθεί την Παρασκευή στην εκπομπή του Gate13 Radio στις 8 το βράδυ, όπως ανακοίνωσε ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Τριφυλλιού.

Στην εκπομπή της θύρας 13 ο Αλαφούζος

Ο κόσμος της ομάδας θα έχει τη δυνατότητα να στείλει τις ερωτήσεις του οι οποίες θα μεταβιβαστούν στον κ. Αλαφούζο και ο πρόεδρος των πράσινων θα μιλήσει για όλους και για όλα κάνοντας απολογισμό της φετινής χρονιάς και μιλώντας και για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ραδιοφωνική ομάδα της Θύρας 13 ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 30/05 στις 20:00, θα φιλοξενήσει στη συχνότητα της τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος μέσω του γνωστού τρόπου επικοινωνίας θα μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας, οι οποίες θα μεταβιβαστούν στον κ. Αλαφούζο. Συντονιστείτε στη συχνότητα μας για να ακούσετε τη συνέντευξη αυτή. Σας περιμένουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE