ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ κοντά… Αμπεντ μακριά…

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, Σίλντενφελντ και Ντιναμό Μόσχας έχουν συμφωνήσει για την αποδέσμευση του Κροάτη αμυντικού, γεγονός που ανοίγει διάπλατα την πόρτα για παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Δυσκολεύει του Αμπεντ.

Σίλντενφελντ κοντά… Αμπεντ μακριά…

Ο μάνατζερ του Κροάτη στόπερ Μάριο Κνεζ, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους της Ρώσικης ομάδας, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση  του συμβολαίου του «Σίφο» με την Ντιναμό.

Ο Σίλντενφελντ βρίσκεται στην Αυστρία με την Εθνική Κροατίας, προετοιμαζόμενος για το Μουντιάλ, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση πως θέλει να παραμείνει στους «πράσινους».

Επιθυμία του Κροάτη άσου αλλά και του Παναθηναϊκού είναι το θέμα να λήξει είτε θετικά είτε αρνητικά πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ από την Κροατία, τότε πολύ πιθανώς σύντομα ο «Σίφο» να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο που του προσφέρουν οι «πράσινοι».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.427 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρόλα αυτά τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο ακόμα, καθώς η Στουρμ Γκρατς επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και έχει μπει σφήνα στις διαπραγματεύσεις.

Τα δεδομένα με Αμπεντ

Μπορεί τα πράγματα όσο αναφορά τον Σίλντενφελντ να έχουν πάρει μια θετική τροχιά για το «τριφύλλι», ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με την περίπτωση του Αμπεντ.

Μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του προπονητή της Νιούκαστλ Άλαν Πάρντιου, οι άνθρωποι της Αγγλικής ομάδας φέρεται να έχουν ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή ότι θα αξιολογηθεί στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία θα διεξαχθεί τον Ιούλιο (τελειώνει στα τέλη του μήνα).

Όπως έχει ξεκαθαριστεί από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες μαζί του στην προετοιμασία στην Πολωνία, γεγονός που δυσκολεύει την παραμονή του γαλλοαλγερινού στην ομάδα.

Και αυτό καθώς τα πρώτα παιχνίδια του «τριφυλλιού» στην Ευρώπη, θα είναι προς το τέλος Ιουλίου, με το ρίσκο να περιμένουν οι «πράσινοι» τον Αμπεντ να είναι μεγάλο.

Το δίλλημα που τίθεται πλέον στις τάξεις του Παναθηναϊκού, είναι το αν θα περιμένουν του Αμπεντ, σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι στις διαπραγματεύσεις, η θα κινηθούν για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή ο οποίος θα καλύψει το κενό του.

Σε κάθε περίπτωση τα θέματα και των δυο ποδοσφαιριστών θα ξεκαθαρίσουν σύντομα, αφενός γιατί στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να εξελιχθούν σε σίριαλ, αφετέρου διότι πρέπει να «τρέξει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...