ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Είναι χρέος όλων μας”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 13, στην οποία καλεί τον κόσμο να πάει αύριο το απόγευμα (1/6 17:00), στο ξενοδοχείο Caravel και να ντομπάρει ψυχολογικά τους παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η πιο κρίσιμη στιγμή για την ομάδα μπάσκετ ήρθε και είναι τώρα. Η ομάδα που μας έχει χαρίσει απίστευτες χαρές και στιγμές δόξας, που μας έχει κάνει υπερήφανους όλα αυτά τα χρόνια πρέπει την Κυριακή να κάνει μία ακόμα υπέρβαση και να δείξει χαρακτήρα. Αύριο στις 17:00 μ.μ. όλοι στο Caravel για να ενισχύσουμε ψυχολογικά για μία ακόμη φορά την ομάδα μας.

Είναι χρέος όλων μας!!!”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ