ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δυσαρέσκεια για Πράνιτς

Σύμφωνα με Κυριακάτικα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, ο Ντάνιελ Πράνιτς δύσκολα θα συνεχίσει να φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Δυσαρέσκεια για Πράνιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Goalnews”,  η διοίκηση των “πράσινων”, φέρεται να είναι ενοχλημένη με το γεγονός ότι ο παίκτης δημοσιοποίησε λεπτομέρειες του συμβολαίου του, ενώ αναφέρει πως και ο ίδιος ο Πράνιτς είναι φανερά απογοητευμένος.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αναφέρει πως ο Κροάτης μέσος, στα τέλη Μαρτίου είχε ζητήσει αύξηση αποδοχών, ισχυριζόμενος πως έχει υπάρχουν προτάσεις από ομάδες της Τουρκίας που του προσφέρουν πολλά περισσότερα χρήματα από όσα αμείβεται στον Παναθηναϊκό, με το τριφύλλι να του γνωστοποιεί πως δεν υπήρχε δυνατότητα για αύξηση αποδοχών.

Το τι θα επακολουθήσει στις σχέσεις των δύο πλευρών, θα το μάθουμε, μετά το τέλος του Μουντιάλ, καθώς ο Πράνιτς σαν μέλος της ομάδας της Κροατίας, θέλει να κάνει καλές εμφανίσεις, για να προσελκύσει συλλόγους από προηγμένα πρωταθλήματα, με τα χρήματα που επιθυμεί.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.634 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.