ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τζιόλης: “Νιώθω ευγνώμων για τις ευκαιρίες που πήρα”

Την ευγνωμοσύνη του προς τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Big Fish" για την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Τζιόλης:

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής στα πλαίσια της συνέντευξης που παραχώρησε, αναφέρθηκε στα χρόνια παρουσίας του, στο “τριφύλλι”, ενώ τόνισε πως η φετινή εικόνα της ομάδας τον εξέπληξε.

Αναλυτικά το απόσπασμα που αφορά τον Παναθηναϊκό:

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: 

“Από κάποιο σημείο και μετά φάνηκε πως ήθελαν να αλλάξουν τα πάντα. Όταν όμως δημιουργούνται προβλήματα σε μια ομάδα, δεν ψάχνεις τι φταίει, απλώς αποχωρείς. Ο καθένας τραβάει το δρόμο του. Φέτος παρακολούθησα τον Παναθηναϊκό και ήταν μια απρόσμενα καλή χρονιά για εκείνον. Εκαναν καλή δουλειά”.

e4f9c5758fdca9dd4e55980df74abb0b_XL

Για τις αποδοκιμασίες από τους φίλους του Παναθηναϊκού:

“Μετά από τόσα χρόνια έχω πάθει ανοσία. Ηταν περίεργα στον Παναθηναϊκό, όχι όλα τα χρόνια, αλλά οι τελευταίοι έξι μήνες που ξεκίνησαν τα προβλήματα. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός με βοήθησε. Είναι μια μεγάλη ομάδα και μου έδωσε την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ και νιώθω ευγνώμων. Μη θυμόμαστε όμως τα προβλήματα”.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.684 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.