ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Πειραιάς νικητής…

Ο «Ψυχίατρος» δανείζεται το σύνθημα των γνωστών υποψηφίων και εξηγεί γιατί κάθε χρόνο στον… Πειραιά ένας είναι ο νικητής.

Πειραιάς νικητής…

Ναι, η ομάδα έχει αδυναμίες. Ναι, τη νέα σεζόν πρέπει να διορθωθούν πολλά. Ωστόσο, πώς να το κάνουμε αδέλφια… Παναθηναϊκός είσαι, τέτοιες νίκες πρέπει να τις περιμένουν οι αντίπαλοί σου. Ειδικά, μετά τα όσα έχουν πάθει τα τελευταία χρόνια εκεί μέσα…

Δεν θέλω να γράψω πολλά απόψε. Δεν είναι και η στιγμή, άλλωστε. Εχουμε μπροστά μας έναν ακόμη τελικό στο ΟΑΚΑ και μετά θα αναλυθούν τα πάντα. Θέλω μονάχα να δανειστώ αυτό το ωραίο συνθηματάκι που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» υποψήφιοι στο λιμάνι. Πειραιάς νικητής! Ναι, ναι καλά διαβάζετε. Μόνο που θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι στο μπάσκετ κάθε χρόνο ένας είναι ο νικητής στον… Πειραιά. Ο Εξάστερος!

Τι να κάνουμε που αυτή η ρημάδα ιστορία επαναλαμβάνεται. Τι να κάνουμε που αυτή η φανέλα είναι πολύ πολύ βαριά. Τι να κάνουμε που κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Για κανένα λόγο… Εμεινε άλλο ένα ματς. Ας κάνουμε όλοι μας το χρέος μας…

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ