ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Οικογένεια ομάδα και κόσμος”

Μέσα από το προσωπικό του μπλογκ στη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αναφέρθηκε στα σημεία "κλειδιά" της νίκης στο ΣΕΦ, ενώ αναφέρθηκε και στο 5ο ματς της Τετάρτης (04/06).

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

“Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω να ξεκινήσω λίγο ανάποδα τη σκέψη και να σταθώ στην προετοιμασία του τέταρτου τελικού όπου εμείς βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση και ο αντίπαλος απείχε μία νίκη από το να κατακτήσει το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του. Οι παίκτες μας, όμως, δεν απογοητεύτηκαν αλλά, μπορούμε να πούμε, πως «σκύλιασαν» για αυτό το παιχνίδι.

Ένας βασικός λόγος, ίσως και ο βασικότερος, ήταν η παρουσία του κόσμου στην τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Αυτό μπορώ να το εξηγήσω και πρακτικά γιατί εν συνεχεία κάναμε την καλύτερη προπόνηση ως ομάδα από την έναρξη των πλέι οφ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.628 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχαμε ενέργεια, συγκέντρωση, δίψα, πίστη και το κυριότερο είναι πως το πιστέψαμε και το πιστέψαμε πολύ, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που είχαμε. Πέραν των αγωνιστικών προβλημάτων με τους τραυματισμούς προερχόμασταν από δύο ήττες, μία με μεγάλη διαφορά στο ΣΕΦ και μία στην έδρα μας.

Εκεί, λοιπόν, αντί να μας «κολλήσουν» όλοι στον τοίχο ήρθαν και μας στήριξαν, όλοι λειτουργήσαμε σαν μια οικογένεια. Το έκαναν και πριν φύγουμε για το ΣΕΦ στο ξενοδοχείο και εκεί όλοι γεμίσαμε ξανά με πίστη για αυτό το παιχνίδι. Κάποιες φορές κάποια πράγματα είναι πάρα πολύ σημαντικά σε αυτό που κάνουμε.

Ξεκινώντας το παιχνίδι μπορώ να πω ότι τα παιδιά έκαναν σε μεγάλο βαθμό αυτά που είχαμε σχεδιάσει σε άμυνα και επίθεση ενώ έμειναν συγκεντρωμένοι όλοι στο κομμάτι της τακτικής. Κοιτάζοντας το πέμπτο και τελευταίο ματς αυτής της σειράς θα ήθελα να τονίσω πως πρόκειται για έναν μεγάλο τελικό.

Πλέον, δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες για κανέναν. Πιστεύουμε πως θα έχουμε πάλι μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο μας καθώς αυτό είναι και το δυσκολότερο παιχνίδι. Εμείς δεν κατακτήσαμε κάτι στο ΣΕΦ απλά καταφέραμε να κάνουμε το 2-2 και να ανακτήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας μας. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να μην βγούμε από το πλάνο μας ούτε για μια φάση.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.