ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπράμος: “40 λεπτά με πάθος”

Ο Μάικ Μπράμος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, επεσήμανε το πάθος που πρέπει να βγάλουν στο παρκέ, αυτός και οι συμπαίκτες του, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ έκανε και πρόσκληση στον κόσμο, να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα, ώστε να τους βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου τους.

Μπράμος:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ:

Για το ματς της Τετάρτης: 

“Έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας και είναι ο αγώνας που δίνει τον τίτλο. Είναι 40 λεπτά με καρδιά, πάθος και την ίδια στιγμή με μυαλό και προσήλωση στην τακτική που έχουμε ετοιμάσει και μας έχουν υποδείξει οι προπονητές μας. Όποιος κάνει αυτά που πρέπει για τα 40 λεπτά της αναμέτρησης, θα πάρει και τον τίτλο.

Για την παρουσία του κόσμου:

“Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι εκεί, ξέρουμε ότι θα μας στηρίξει και όπως θέλουμε εμείς την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μας στο παρκέ, θέλουμε και τη δική τους καλύτερη δυνατή εκδοχή στην εξέδρα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...