ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διάψευση από Ιβάνοβιτς

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μέσα από δηλώσεις του στην εφημερίδα "Informer" της πατρίδας του, διέψευσε κατηγορηματικά, πως έχει συμφωνήσει να αναλάβει τον Παναθηναϊκό για την επόμενη διετία.

Διάψευση από Ιβάνοβιτς

Ο Μαυροβούνιος προπονητής, κλήθηκε μέσα από δηλώσεις του, στην εφημερίδα της πατρίδας του ν’ απαντήσει σχετικά με το σενάριο που τον έφερνε να έχει συμφωνήσει με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να αναλάβει μετά τον Φραγκίσκο Αλβέρτη τα ηνία της ομάδας για την επόμενη διετία.

Ο Ιβάνοβιτς, απάντησε κατηγορηματικά πως ούτε σε επικοινωνία με “πράσινα” στελέχη δεν έχει έρθει αλλά ούτε έχει συμφωνήσει για ενδεχόμενη συνεργασία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην “Informer”

“Δεν είναι αλήθεια πως έχω υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Ούτε ότι είμαι σε επικοινωνία με τους διοικούντες την ομάδα από την Αθήνα. Δεν ξέρω ποιος και γιατί δημοσίευσε αυτή τη φήμη, έως και χρηματικά ποσά (500.000 ευρώ).

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.500 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με έχουν πάρει τηλέφωνο πολλοί φίλοι να με ρωτήσουν τι ισχύει, αλλά ειλικρινά δεν έχω κάτι να πω. Η αλήθεια είναι πως έχω 2-3 προσφορές, στο τραπέζι μου και αυτήν την περίοδο σκέφτομαι ποια θα διαλέξω, γιατί πραγματικά θέλω να επιστρέψω σε συλλογικό επίπεδο“.

Το τι πραγματικά ισχύει στην περίπτωση αυτή, θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες, αφού άπαντες στον Παναθηναϊκό, ασχολούνται μόνο με την σειρά των τελικών που ολοκληρώνονται αύριο, παρά με τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.