ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

“Παναθηναϊκός=Επιτυχία”

Υπό την αρωγή του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Κύπελλο αγώνων πυγμαχίας «Πραβατζή», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Σαντορίνη.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Κύπελλο Αγώνων Πραβατζή, μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης, με την υποστήριξη του ΔΑΠΟΣ και του δήμου Θήρας, υπό την αιγίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου Γυμναστικού συλλόγου Σαντορίνης, με χορηγούς την Κάβα του κ. Βαγγέλη Φουστέρη και τη Μεταφορική των Αφ. Δρόσου.

Ο «αρχιτέκτονας» του τμήματος πυγμαχίας του «τριφυλλιού» εκτός από την αναγέννηση που έχει φέρει στον σύλλογο της καρδιάς του, είναι αρωγός του αθλήματος, Γιάννης Αιδινιώτης εξήγησε μιλώντας στην εφημερίδα «Η Πράσινη»: «Όπου βάλει το χέρι ο ΠΑΟ υπάρχει αναγέννηση και επιτυχία»!

Τα αποτελέσματα των αγώνων:

Στα 64κ.: Ο Αλέξανδρος Ζηκόπουλος (ΑΣ Κολοσσός Ιωαννίνων) υπερίσχυσε με 3-0 στα σημεία του Ορέστη Ντοντόλη (Πυγμή), ο Αλέξανδρος Χρήστου (Εθνικός ΓΣ) νίκησε τον Δημήτρη Αθανασίου (Πυγμή) με 3-0 και ο Αλέξανδρος Τσανικίδης (Αλέξανδρος Αχαρνών) του Βασίλη Κονταξή (Πυγμή) με τεχνικό ΚΟ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 994 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα 75κ.: Ζεάκης Γεώργιος (ΑΟ Μίνωας) – Γρηγόριος Μέκρας (ΑΣΒΑ Τάλως) 2-1, Θωμάς Στάθης (ΑΣ Κολοσσός Ιωαννίνων) – Χαράλαμπος Στεφανίδης (ΑΣΒΑ Τάλως) 2-1, Γιώργος Στεφανάτος (Πυγμή) – Νικόλαος Τάνης (Εθνικός Κοζάνης) 3-0.

Στα 81κ.: Γιώργος Κατσαούνης (ΑΣΒΑ Τάλως) – Γιώργος Κονοφάος (ΑΟ Μίνωας) με τεχνικό ΚΟ, Τσακουρίδης Οδυσσέας (ΑΠΣ Περάματος) – Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Εθνικός Κοζάνης) 3-0, Πολυνείκης Καλαμάρας (Εθνικός Κοζάνης) – Γιάννης Μπιρμπίλης (ΑΣΒΑ Τάλως) 3-0.

Στα 91κ.: Κώστας Τζανάκης (ΑΟ Μίνωας) – Κώστας Παναθανασίου (Παναθηναϊκός) 3-0.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...