ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου! (pics)

Πρόκειται για τη συνήθεια που έγινε λατρεία! Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε ένα ακόμη πρωτάθλημα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το 34ο στην ιστορία του, μέσα σε αποθέωση από 20.000 κόσμο.

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου! (pics)

Με τους οπαδούς να παραληρούν και να αποθεώνουν τους παίκτες, ο «Εξάστερος» σήκωσε μια ακόμη κούπα. Οι «πράσινοι» άσοι χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς και όταν έφτασε η ώρα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήρε στα χέρια του το τρόπαιο και το ύψωσε, το πάρτι που στήθηκε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έφτασε στα καλύτερά του!

Ξεχωριστή αποθέωση, εκτός από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, γνώρισε και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, όπως και οι παλιοσειρές Αντώνης Φώτσης, Μάικ Μπατίστ, αλλά και Στεφάν Λάσμε, ο οποίος έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς του «τριφυλλιού».

BASKET LEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS

Άλλη μια χρονιά τελείωσε επιτυχημένα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, το καμάρι του συλλόγου. Άλλο ένα νταμπλ «ντύθηκε» στα πράσινα, με τον «εξάστερο» να αποδεικνύει ότι αν και φέτος πέρασε πολλά προβλήματα, η φανέλα του παραμένει η πιο βαριά στην Ελλάδα και φυσικά από τις πιο βαριές στην Ευρώπη!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
BASKET LEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / PLAY OFF / FINAL / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...