Μπάσκετ

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου! (pics)

Πρόκειται για τη συνήθεια που έγινε λατρεία! Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε ένα ακόμη πρωτάθλημα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το 34ο στην ιστορία του, μέσα σε αποθέωση από 20.000 κόσμο.

Με τους οπαδούς να παραληρούν και να αποθεώνουν τους παίκτες, ο «Εξάστερος» σήκωσε μια ακόμη κούπα. Οι «πράσινοι» άσοι χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς και όταν έφτασε η ώρα που ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήρε στα χέρια του το τρόπαιο και το ύψωσε, το πάρτι που στήθηκε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έφτασε στα καλύτερά του!

Ξεχωριστή αποθέωση, εκτός από τον Δημήτρη Διαμαντίδη, γνώρισε και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, όπως και οι παλιοσειρές Αντώνης Φώτσης, Μάικ Μπατίστ, αλλά και Στεφάν Λάσμε, ο οποίος έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς του «τριφυλλιού».

Άλλη μια χρονιά τελείωσε επιτυχημένα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, το καμάρι του συλλόγου. Άλλο ένα νταμπλ «ντύθηκε» στα πράσινα, με τον «εξάστερο» να αποδεικνύει ότι αν και φέτος πέρασε πολλά προβλήματα, η φανέλα του παραμένει η πιο βαριά στην Ελλάδα και φυσικά από τις πιο βαριές στην Ευρώπη!

Exit mobile version