ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Στα δύσκολα ποιοι σε αγαπάνε»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης με δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ομάδα και στο ποιος βρέθηκε δίπλα της, ενώ ευχαρίστησε και τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Διαμαντίδης: «Στα δύσκολα ποιοι σε αγαπάνε»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους, συμπαίκτες, στο προπονητικό τιμ, στον πρόεδρο, ένα ευχαριστώ στον Αργύρη Πεδουλάκη που έχει συμβολή στην επιτυχία. Η χρονιά τελείωσε με το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Η ομάδα αποτελείται από ανθρώπους που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Σήμερα ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε το παιχνίδι. Στο τέλος ίσως φοβηθήκαμε να κερδίσουμε, θέλαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο γρήγορα, ευτυχώς στο τέλος όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε. Τώρα είναι ώρα για ξεκούραση”.

Για το πάθος που έβγαλε η ομάδα στους δύο τελευταίους τελικούς:

“Οι ομάδες δεν είναι ρομπότ να παίζουν πάντα καλά. Είναι δώδεκα άτομα, πέντε παίκτες παίζουν, δεν μπορείς να είσαι στο πικ κάθε φορά. Θεωρώ ότι στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, εκτός από την τακτική, χρειάζεται η ψυχή και η ψυχολογία και να υπάρχουν άνθρωποι να σε βάζουν στο πνεύμα των παιχνιδιών”.

Για την φανέλα του Παναθηναϊκού:

“Όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα έχει γαλουχηθεί με έναν τρόπο. Το πνεύμα από τη διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες και μέσα στα αποδυτήρια όλοι, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, γιατροί, ξέρουν την ψυχολογία του παίκτη. Το θετικό είναι ότι συνεχίζουμε παρά τις μεγάλες αλλαγές πριν δύο χρόνια. Η ομάδα καταφέρνει να είναι στους τίτλους. Εύχομαι να συνεχιστεί για πολύ καιρό, ο αθλητισμός δεν είναι μόνο χαρές, αλλά και λύπες. Στις δύσκολες στιγμές που θα έρθουν, όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Στα δύσκολα φαίνονται ποιοι σε αγαπάνε και σε στηρίζουν. Στα εύκολα είναι όλοι μαζί”.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την προσωπική του απόδοση:

“Να ξέρετε εγώ πως αισθάνομαι. Παίκτης είμαι και άνθρωπος, επηρεάζομαι πάρα πολύ. Μπαίνουμε μέσα και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Κι εγώ αυτό θέλω να κάνω. Έχω φτάσει στα 34 μου, δεν ήμουν ο ίδιος που ήμουν. Όσο είμαι καλά θα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να μην εκθέτω τον  εαυτό και τους συμπαίκτες μου. Τα αθλητικά μου προσόντα πλέον έχουν αργήσει να λιγοστεύουν, όμως προσπαθώ μέσα από την εμπειρία μου. Οι προπονητές προσπαθούν μέσα από το πλάνο να μου πάρουν τα καλά στοιχεία και να τα βγάλουν στο παρκέ. Προσπαθούμε να κρύψουμε τις αδυναμίες και να μην εμφανιστούν μέσα στο γήπεδο”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.