ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: “Το ήλπιζα! Τα καταφέραμε”

Το πρώτο του πρωτάθλημα Ελλάδας πανηγύρισε απόψε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο νεαρός φόργουορντ του Παναθηναϊκού αφού μπουγελώθηκε “on camera” από τον συμπαίκτη του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, με 3-2 στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Γιάνκοβιτς:

«Υπάρχουν διάφορες απόψεις για το ποιος θα είναι νικητής και ποιος όχι. Έπρεπε να εμφανιστούμε και στα σαράντα λεπτά σοβαροί, ώστε να κερδίσουμε και να είμαστε πρωταθλητές απόψε κι αυτό κάναμε».

Αν το πίστευε στην αρχή της χρονιάς:

«Το ήλπιζα! Τα καταφέραμε, χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι μέλος αυτής της ομάδας που κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια. Προσωπικά για μένα αποτελεί κίνητρο. Να καταβάλω μεγαλύτερη προσπάθεια για να καταφέρει και του χρόνου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. θα προπονηθούμε καλά στη μεταβατική περίοδο για να είμαστε πανέτοιμοι τη νέα σεζόν».

Αναφορικά στη μικρή συμμετοχή του συνολικά στους πέντε τελικούς:

“Δεν έχει σημασία, είτε δέκα λεπτά αγωνίζεσαι είτε σαράντα, πρέπει να δίνεις πάντα το 100%. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να φθάνει στις νίκες, να κατακτά πρωταθλήματα και Ευρωπαϊκά Κύπελλα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με το τι αποτέλεσε «κλειδί» στην τελική σειρά:

“Η νίκη στο ΣΕΦ ήταν πολύ σημαντική. Μετά το εις βάρος μας 2-1 ήταν χωρίς αμφιβολία το πιο σημαντικό ματς. Εδώ είχαμε τους οπαδούς δίπλα μας απόψε και φθάσαμε στη νίκη. Στο ΣΕΦ… όχι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.