ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσμε: “Μυρίσαμε αίμα”

«Μυρίσαμε αίμα» δήλωσε ο Στεφάν Λάσμε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό με 3-2 επί του Ολυμπιακού.

Λάσμε:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Είναι μεγάλο κατόρθωμα αυτό που κάναμε. Βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο και καταφέραμε να πετύχουμε δύο διαδοχικές νίκες και να στεφθούμε πρωταθλητές Ελλάδας. Δεν ήταν εύκολο για εμάς… όλοι το ξέρουν αυτό.

Όμως, είμαστε μία γροθιά σ’ αυτή την ομάδα και ξέρουμε τι θέλουμε. Κοιτάξτε… απλά εμείς το θέλαμε περισσότερο από τους άλλους. Όταν στην ομάδα σου έχει παίκτες με τέτοια ψυχή και τόσο υψηλό κίνητρο συμπαρασύρεσαι κι εσύ και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις… παραπέρα, απλά κοιτάζεις στα μάτια του συμπαίκτες σου και βρίσκεις κίνητρο. Μην ψάχνετε να βρείτε απαντήσεις σε τεχνικά ζητήματα μόνο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.363 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απλά το θέλαμε. Το θέλαμε πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Ήταν πρωταθλητής Ευρώπης τα δύο τελευταία χρόνια. Μιλούσαμε μεταξύ μας κάθε μέρα σ’ αυτή τη σειρά των τελικών και το πιστέψαμε. Εδώ πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή μας, Φραγκίσκο Αλβέρτη. Μας κράτησε ενωμένους. Φαίνεται πως δεν είναι ακόμη έτοιμος προπονητής, αλλά αυτό μας ενέπνευσε να παίξουμε δυνατά και να μην σταματήσουμε να πιστεύουμε σε εμάς και στην ομάδα. Όταν πήγαμε στο ΣΕΦ και είδαμε πως οικοδομούμε προβάδισμα με διαφορά… αυτό ήταν.

Μετά τη νίκη μας στην έδρα του Ολυμπιακού… μυρίσαμε αίμα! Δεν θα τους αφήναμε να μείνουν ζωντανοί. Χάνεις το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να πας να το ανακτήσεις στην έδρα ενός τόσο δυνατού αντιπάλου.

Το ότι τα καταφέραμε αποδεικνύει πόσο δυνατή ομάδα είμαστε και πόσο αφοσιωμένη στις νίκες είναι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...