ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Έκκληση για βοήθεια από την Θύρα 13

Σε ανακοίνωσή της η Θύρα 13, κάνει έκκληση για βοήθεια σε όσους μπορούν να δώσουν αίμα, σε οπαδό της ομάδας, ο οποίος είχε χθες τροχαίο ατύχημα.

Έκκληση για βοήθεια από την Θύρα 13

Αναλυτικά:

«Χθες το βράδυ και μετά το παιχνίδι μπάσκετ με το γαύρο ένας αδερφός μας και μέλος του Κεντρικού Συνδέσμου της Θύρας 13 είχε σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του και χρειάζεται τη βοήθεια μας. Έχει άμεση ανάγκη για αρκετές μπουκάλες αίμα για να εγχειριστεί επειγόντως.

Παρακαλούμε όσους μπορούνε να πάνε άμεσα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της Ελλάδας και να στείλουν αίμα στην Τράπεζα αίματος της Θύρας 13-ΠΑΟ που βρίσκεται στον Ερυθρό Σταυρό για να βοηθήσουμε τον αδερφό μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE