ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαυροκεφαλίδης: “Η νίκη στο ΣΕΦ μας έδωσε ψυχολογία”

Για την ανεβασμένη ψυχολογία που τους έδωσε η νίκη στο ΣΕΦ, μίλησε στο Ρ/Σ "NovaΣπορ FM 94,6", ο Έλληνας σέντερ του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Μαυροκεφαλίδης:

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, τόνισε πως είναι ικανοποιημένος για την συνολική παρουσία του, αν και στην αρχή δεν ξεκίνησε καλά, ενώ μίλησε και για τον εγωισμό που έβγαλαν αυτός και οι συμπαίκτες του, όταν ο Ολυμπιακός έφτασε μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

Για την κατάκτηση του τίτλου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέκτησα τον πρώτο μου τίτλο. Τον κατακτήσαμε σε αυτόν δίκαια και συνεχίζουμε».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στους τελικούς:  «Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να πάμε στο ΣΕΦ και να πάρουμε τη νίκη μετά το 2-1 στη σειρά που είχε κάνει ο Ολυμπιακός. Η αλλαγή στην εικόνα αυτή, οφείλεται στα ψυχικά αποθέματα που είχαμε ως ομάδα. Σίγουρα μετρούν και οι τακτικές και το παιχνίδι. Ήταν σημαντική η νίκη στο ΣΕΦ πολύ για την ψυχολογία μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις προσδοκίες του Ολυμπιακού μετά το 1-2:  «Έπαιξε ρόλο στον εγωισμό μας που ο Ολυμπιακός πίστεψε ότι έχει κατακτήσει τον τίτλο. Μας έκανε καλό».

Για τη χθεσινή εμφάνιση και την προσωπική του απόδοση: «Μας βγήκε πολύ το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. Στοχεύσαμε σε σημεία που μας είχαν πει οι προπονητές μας. Παίξαμε με τους κοντούς κοντά στο καλάθι, στις αλλαγές. Ήταν από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Ψυχολογικά ήμασταν καλά και πολύ συγκεντρωμένοι. Σε όλες τις προπονήσεις ήμασταν πνευματικά πολύ καλά.

Για τη συνολική παρουσία του:  «Στην αρχή δεν ήμουν ικανοποιημένος από εμένα και την απόδοσή μου. Δεν πρόσφερα στην ομάδα αυτά που ήθελα. Αλλά μετά άλλαξε το σκηνικό. Το βασικό είναι να βοηθάω την ομάδα Το σημαντικό είναι ότι πήραμε το νταμπλ και είναι μια δικαίωση αυτό για έμενα.

Για τους στόχους τις νέας σεζόν:  «Έχουμε ακόμη χρόνο. Ο Παναθηναϊκός πάντα κοιτάει το καλύτερο».

Για την Εθνική ομάδα: «Ξεκούραση τώρα και ναι, περιμένουμε την Εθνική. Μακάρι να τη βοηθήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...