ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το “πράσινο” γλέντι (Pics)

Μετά την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, οι "πράσινοι" βρέθηκαν σε γνωστό παραλιακό μαγαζί και γλέντησαν με την ψυχή τους. Κατά την παρουσία τους στο χώρο, αποθεώθηκαν από τους θαμώνες και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Το

Μετά την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος, οι πράσινοι βρέθηκαν σε γνωστό παραλιακό μαγαζί “Frangelico” και γλέντησαν με την ψυχή τους, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς έκλεψε ξανά την παράσταση, αφού ξεδίπλωσε το ταλέντο του στα ντραμς, ενώ σε έκσταση ήταν και ο Γιόνας Ματσιούλις ο οποίος δεν σταμάτησε να τραγουδάει, να χορεύει και να πετάει λουλούδια σε όλους.

PanathinaikosFragelico
PanathinaikosFragelico04
PanathinaikosFragelico06
PanathinaikosFragelico02
PanathinaikosFragelico03
PanathinaikosFragelico07

ÑÁÉÔ ÃËÅÍÔÉ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÃÉÁ ÔÇÍ ÊÁÔÁÊÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁÔÏÓ
ÌÁÕÑÏÊÅÖÁËÉÄÇÓ ÌÐÑÁÌÏÓ ÃËÅÍÔÉ ÔÏÕ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÕ ÃÉÁ ÔÇÍ ÊÁÔÁÊÔÇÓÇ ÔÏÕ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁÔÏÓ
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.