ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Το τουρνουά από του κορυφαίους

Το "11ο EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP & GOALKEEPER CAMP" θα λάβει χώρα σε Κρήτη και Αθήνα . Στο τουρνουά αυτό θα συνεργαστούν οι Χούαν Ραμόν Ρότσα και ο Ευγένιος Γκέραρντ και πολλοί άλλοι από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Το τουρνουά από του κορυφαίους

Το 11 EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP & GOALKEEPER CAMP είναι γεγονός καθώς το καμπ το οποίο έγινε θεσμός θα διεξαχθεί και φέτος το καλοκαίρι μόνο που αυτή την χρονιά ο Ευγένιος Γκέραρντ συνεργάζεται με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα και και τον καμπ θα γίνει κάτω υπό των έλεγχο και των δυο έμπειρων προπονητών.

Μαζί τους θα είναι αρκετοί προπονητές από την καλύτερη ακαδημία της Ελλάδας, αυτή του Παναθηναϊκού, καθώς οι Βαγγέλης Σάμιος, Κώστας Ταράσης, Μανώλης Παπαδάκης, Άρης Κυριαζής και πολλοί ακόμα προπονητές και γυμναστές θα είναι παρόντες.

Το καμπ θα διεξαχθεί σε 2 περιόδους, η πρώτη θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης στις 25 – 29 Ιουνίου (πρωινές ώρες) στο Παγκρήτιο Στάδιο και η δεύτερη στις 7 – 11 Ιουλίου (απογευματινές ώρες) στην Αθήνα στα γήπεδα του Αγίου Κοσμά.

Το αντίστοιχο περσινό καμπ είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία με την συμμετοχή 250 και πλέον παιδιών και πλέον οι προσδοκίες έχουν γίνει ακόμα μεγαλύτερες από όλους και άπαντες στο 11ο EUGENIOS GERARDS SOCCER CAMP & GOALKEEPER CAMP είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτές προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όσους πάρουν μέρος.

Το καμπ απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 1999 μέχρι το 2006.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ