ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Αποφασίζει για Α.Ε Σπάρτης ο Γιαννακόπουλος

Η ομάδα της γενέτειρας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ΑΕ Σπάρτης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία και άπαντες στης Λακωνική πόλη, περιμένουν τις αποφάσισες του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αποφασίζει για Α.Ε Σπάρτης ο Γιαννακόπουλος

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει σταθεί αρωγός στην ομάδα της γενέτειρας του, στην προσπάθεια που έκανε ώστε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, δαπανώντας όπως λένε οι πληροφορίες από την Σπάρτη, το ποσό των 250.000 ευρώ.

Η ομάδα όμως μετά την οδυνηρή ήττα που γνώρισε στο τελευταίο ματς από τον Ερμή Κυβερίου, δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει την άνοδο, κάτι στο οποίο πίστευαν όλοι την φετινή χρονιά.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, στη Σπάρτη άπαντες είναι πεπεισμένοι πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα προχωρήσει σε αλλαγές και θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην τοπική ομάδα, ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη την επόμενη χρονιά.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές, που ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ, βρέθηκε στη Σπάρτη και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE