ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Συγχαρητήρια και ενίσχυση

Τα συγχαρητήρια στον εξάστερο για την κατάκτηση της κούπας εξέφρασε με ανακοίνωση της η Θύρα 13, που συγκέντρωσε το πόσο των 4.300 ευρώ για τις ανάγκες της «Μάνας του λόχου»

Συγχαρητήρια και ενίσχυση

 Η ανακοίνωση

«Κατ’αρχάς θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ, στη διοίκηση και τον κόσμο για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος μπάσκετ. Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι όταν ομάδα και κόσμος είναι πραγματικά ένα, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Κάτι που πρέπει να συμβαίνει σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου, έτσι ώστε να ξαναβρεθούμε στο επίπεδο που πρέπει σαν Παναθηναϊκός Α.Ο.

Επίσης, ανακοινώνουμε ότι οι σύνδεσμοι της Θύρας 13 από το χθεσινό παιχνίδι με το γαύρο μαζέψαμε ακόμα 4300 ευρώ για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Ο αγώνας για τη συγκέντρωση χρημάτων συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη εξυγίανση του Συλλόγου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE