ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ομογενείς φίλοι του “τριφυλλιού” επισκέφθηκαν τον Καρνέζη (Pics)

Μέλη του Συνδέσμου "Panatha USA", μετά το τέλος του φιλικού της Εθνικής μας με τη Βολιβία, επισκέφτηκαν την αποστολή της ομάδας και μίλησαν με τον Ορέστη Καρνέζη.

Ομογενείς φίλοι του

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ορέστης Καρνέζης, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Βολιβία, δέχτηκε τις επισκέψεις φίλων του Παναθηναϊκού, από το σύνδεσμο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι φίλοι του “τριφυλλιού” συνομίλησαν αρκετά λεπτά με τον Έλληνα πορτιέρο και φεύγοντας εκείνος, τους έκανε δώρο τα γάντια που φορούσε κόντρα στους Βολιβιανούς.

Εκείνοι με την σειρά τους, τον ευχαρίστησαν και μέσω της σελίδας που διατηρούν στο facebook, ανέβασαν φωτογραφίες, υπογραμμίζοντας πως τον ευχαριστούν για την προσφορά του στο σύλλογο.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 101.830 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ευχαριστούμε Ορέστη για το δώρο σου στο σύλλογο μας στην ΝΥ».

213615
213625

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...