Ποδόσφαιρο

Ματιές σε Παουλάο

Ματιές σε Παουλάο

Ο 32χρονος αμυντικός της Μπέτις Παουλάο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ φέρεται να βρίσκεται στους μεταγραφικούς στόχος του Παναθηναϊκού. Στην αναμονή για Καραγκούνη και Σίλντεφελντ.

Στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για το κέντρο της άμυνας, φέρεται να βρίσκεται ο Παουλάο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μπέτις, έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει περάσει κατά το παρελθόν, από Ναβάλ και Μπράγκα, από την Πορτογαλία και από την Γαλλική Σέντ Ετιέν.

Με την ομάδας της Ανδαλουσίας τη φετινή χρονιά συμμετείχε σε 24 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε ένα γκολ. Το ενδιαφέρον έρχεται να επιβεβαιώσει και ο μάνατζερ του παίκτη που δήλωσε στην “Πράσινη”.

«Γνωρίζω το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο, γιατί δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου».

Εξελίξεις για Καραγκούνη και “Σίφο”

Παράλληλα αναμένονται εντός εβδομάδος και εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα των Γιώργου Καραγκούνη και Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Στην περίπτωση του Κροάτη στόπερ, υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή σε ότι αφορά το οικονομικό και αναμένεται η απάντηση από την Ντιναμό Μόσχας, καθώς όπως τους έχει ενημερώσει ο “Σιφο”, θέλει να μείνει ελεύθερος, ώστε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το τριφύλλι.

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Καραγκούνη, οι “πράσινοι”, περιμένουν την οριστική του απάντηση στην πρόταση που του έχει γίνει, με τους διοικούντες στον Παναθηναϊκό να θέλουν να κλείσουν άμεσα τις δύο υποθέσεις πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Πάνος Καραουλάνης

Exit mobile version