ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απών από το Μουντομπάσκετ ο Ούκιτς

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς σύμφωνα με την ιστοσελίδα balsas.lt δεν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα της Εθνικής Κροατίας λόγο των προβλημάτων που αντιμετώπισε όλη τη χρονιά στους αχίλλειους.

Απών από το Μουντομπάσκετ ο Ούκιτς

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κροάτης γκαρντ δεν θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο κύπελλο λόγο των προβλημάτων που είχε όλη τη χρονιά.Τα προβλήματα στους αχίλλειους  και η μέτρια σεζόν κάνει το μέλλον του αβέβαιο καθώς οι πράσινοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον κρατήσουν.Παρόλα αυτά τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο καθώς δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα είναι προπονητής του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν. Ο Κροάτης λοιπόν θα ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι ώστε να μπορέσει να αποδώσει καλύτερα του χρόνου σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.