ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Δεύτερη ισοπαλία για τους νέους

Οι νέοι του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία απέναντι στην Μεν Γιουνάιτεντ , έφεραν άλλη μία απέναντι στην Αερμπίν. Έτσιο απολογισμός τους μέχρι στιγμής στο τουρνουά "Κόπα Άμστερνταμ" είναι μία ήττα και δύο ισοπαλίες.

Δεύτερη ισοπαλία για τους νέους

Οι πράσινοι  ήταν καλύτεροι και πιο δημιουργικοί από την κινέζικη ομάδα Αερμπίν. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες όμως δεν ήταν εύστοχοι στα τελειώματα τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες  τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά τις αποβολές των Χουχούμη και Γουάνγκ.

Ο Γιάννης Αναστασίου παρακολούθησε τα παιχνίδια και του Σαββάτου και της Κυριακής μιας και ήθελε να έχει ξεκάθαρη γνώμη για τους νέους της ομάδας. Οι νέοι του Παναθηναϊκού  θα αντιμετωπίσουν το Αμβούργο την Δευτέρα το πρωί για τις θέσεις 7-8 και σίγουρα θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στην διοργάνωση καθώς έως τώρα έχουν μια ήττα και δυο ισοπαλίες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ