ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τους είδε ξανά

Ο Γιάννης Αναστασίου παρακολούθησε εκ νέου, τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού, στο «Κόπα Άμστερνταμ», για δεύτερη συνεχή φορά.

Τους είδε ξανά

Ο «Ολλανδός» παρακολούθησε και το δεύτερο ματς της ομάδας νέων του «τριφυλλιού» στο τουρνουά του Άμστερνταμ, έχοντας στραμμένη την προσοχή του στους «μεγάλους» Ρισβάνη, Χουχούμη αλλά και στον Τούντορ.

Επίσης στο μπλοκάκι του, είχε σημειωμένους τους Αγγελόπουλο Βασίλη, Τζανουλίνο, Μυρθιανό και Νιούμαν, οι οποίοι συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να ακολουθήσουν την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία, το διάστημα 3-13 Ιουλίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.