ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Συνέχιζει να στηρίζει ο Γιαννακόπουλος»

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ΑΕ Σπάρτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συνεχίζει να στηρίζει οικονομικά την ομάδα.

«Συνέχιζει να στηρίζει ο Γιαννακόπουλος»

Πάρα το γεγονός ότι η ΑΕ Σπάρτης δεν κατάφερε να προβιβαστεί στην Γ’ Εθνική, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Δημήτρης Νικόλαρο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συνεχίζει να στηρίζει οικονομικά την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον “Νότοσπορ”:

“Ο κ. Γιαννακόπουλος είναι λογικό να είναι στεναχωρημένος και πικραμένος γιατί οι κόποι όλης της χρονιάς χάθηκαν μέσα σε δύο λεπτά. Αυτή την εβδομάδα θα έχω συνάντηση μαζί του για να συζητήσουμε τι έφταιξε και τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Όμως είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει να στηρίζει την Α.Ε. Σπάρτης αφού δεν ήρθε στην ομάδα μόνο για ένα χρόνο. Είναι διατεθειμένος να συνεχίσει, όμως θα αλλάξουν πολλά και η ομάδα θα μπει σε σωστές βάσεις”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.