ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Οι καλύτερες αναμνήσεις από την περσινή σεζόν”

Ο Μεχντί Αμπέντ μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε φωτογραφία μαζί με τα "αδέρφια" του όπως αποκαλέι τους Μέντες και Νάνο.

Ο Μεχντί Αμπέντ κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία δείχνει πόσο χαρούμενος ήταν φέτος στον Παναθηναϊκό. Έτσι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ανέβασε μία φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς ,μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, μαζί με τους Μέντες και Νάνο. Ο γαλλοαλγερινός έγραψε χαρακτηριστικά:

“Οι καλύτερες αναμνήσεις από την περσινή μαζί με τα αδέρφια μου, με τους οποίους πέρασα υπέροχες στιγμές”

Την ίδια στιγμή από την πλευρά του ο Μέντες σχολίασε την φωτογραφία γράφοντας: “Μου λείπεις φίλε μου”. Ενώ αξιοσημείωτο είναι και το σχόλιο του Νάνο : “Θέλω να σε δω και την επόμενη σεζόν αδερφέ μου. Οι ΝΤΑΝ (Ντέιβιντ, Αμπέντ,Νάνο)…χαχαχαχαχαχαχ”

Δεν έκανε ντρίμπλες, ούτε τσαλιμάκια: Ο «σκύλος» που λάτρευαν οι οπαδοί του ΠΑΟ έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο
Δεν έκανε ντρίμπλες, ούτε τσαλιμάκια: Ο «σκύλος» που λάτρευαν οι οπαδοί του ΠΑΟ έδινε και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο 10.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...