ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φώτσης: “Σημαντικό που απαντήσαμε στο μπρέικ”

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε μέσω της ιστοσελίδας της Greek Basketball Academy και εξήγησε τους λόγους η φετινή κατάκτηση του τίτλου, από τον Παναθηναϊκό, είχε κάποιες ιδιαιτερότητες.

Φώτσης:

Στα χρόνια που είναι στον Παναθηναϊκό έχει κατακτήσει πάρα πολλές διακρίσεις και πάρα πολλούς τίτλους. Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε στην ιστοσελίδα της Greek Basketball Academy και τόνισε πως ο φετινός τίτλος κατακτήθηκε, γιατί άπαντες στην ομάδα έδειξαν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ που τους πείσμωσε, ήταν πολύ σημαντικό που απάντησαν με μπρέικ μέσα στην έδρα του αντιπάλου τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος: 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να τελειώσουμε τη χρονιά με αυτόν τον τρόπο. Θέλαμε πολύ να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και μας ικανοποιεί το γεγονός ότι η σεζόν ολοκληρώνεται με δυο τρόπαια για τον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση μας ότι απαντήσαμε με “μπρέικ” στην ανατροπή του πλεονεκτήματος που έκανε ο Ολυμπιακός στην έδρα μας.

Δείξαμε ότι είχαμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις δυνατότητες μας και η ήττα στο ΟΑΚΑ μας πείσμωσε. Χαρήκαμε που γιορτάσαμε τον τίτλο με τον κόσμο μας και τώρα θα κάνουμε διακοπές γιατί έχουμε ανάγκη από ξεκούραση προκειμένου να επανέλθουμε δυνατοί για την επόμενη χρονιά που θα είναι εξίσου απαιτητική γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.255 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τουρνουά της Greek Basketball Academy:

«Γνωρίζω πως γίνεται εξαιρετική δουλειά στη GBA. Μαθαίνω τα πρωτοποριακά βήματα που έχουν γίνει και γίνονται τόσο από τον Δημήτρη (σ.σ. Διαμαντίδη) όσο και από τον Λάζαρο (σ.σ. Παπαδόπουλος) που είναι πολύ καλοί μου φίλοι.

Η παρουσία τους αλλά και αυτή των Χατζηβρέττα και Χαραλαμπίδη αποτελεί εγγύηση για την εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας. Το τουρνουά 3 on 3 της GBA έχει εξελιχθεί σε θεσμό, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης και το μπάσκετ γενικότερα και καλώ τον κόσμο να έρθει το Σάββατο στο Ποσειδώνιο να παίξει μπάσκετ και να απολαύσει τις εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.