ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μιλάει και η Ευρωλίγκα για Ιβάνοβιτς

Η πρόσληψη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό, έγινε πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα.

Μιλάει και η Ευρωλίγκα για Ιβάνοβιτς

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, αναφέρθηκε μέσα από δημοσίευμα της, στην πρόσληψη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές επιστρέφει στη διοργάνωση με την ανακοίνωση ότι ο Παναθηναϊκός προσέλαβε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για δύο χρόνια την Τρίτη. Ο 56χρονος Ιβάνοβιτς τελευταία ήταν στην Ευρωλίγκα με τη Λαμποράλ Κούτσα Βιτόρια από την Ισπανία, αλλά χώρισαν οι δρόμοι τους το Νοέμβριο του 2012.

Ο Ιβάνοβιτς έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Ευρωλίγκα με τον ίδιο σύλλογο αφότου αφίχθη από τη Βιτόρια το 2000. Σε αυτή την πρώτη σεζόν, οδήγησε την Ταού Κεράμικα -όπως ονομαζόταν τότε η ομάδα- στη μεγαλύτερή της επιτυχία μέχρι τότε…»

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.