ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έπιασε δουλειά ο Ντούσκο…

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς χωρίς να χάσει χρόνο, έπιασε αμέσως δουλειά, καθώς βρέθηκε στο ΟΑΚΑ χθες το απόγευμα, παρακολουθώντας την προπόνηση της Εθνικής Νέων ανδρών.

Έπιασε δουλειά ο Ντούσκο…

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός, αφού διευθέτησε κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά προσωπικά του ζητήματα, βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στην προπόνηση της Εθνικής νέων, στην οποία βρίσκονται οι Χαραλαμπόπουλος και Διαμαντάκος.

Από σήμερα σειρά παίρνουν άλλα ζητήματα προς επίλυση, όπως είναι οι παίκτες οι οποίοι θα αποκτηθούν από την ομάδα, θέλοντας να ξεκαθαρίσει όσο περισσότερα ζητήματα μπορεί, προτού αναχωρήσει από τη χώρα μας.

Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» είδε από κοντά τους χώρους στους οποίους θα εργάζεται από δω και πέρα, ενώ παράλληλα παρακολούθησε στην προπόνηση της Εθνικής νέων, τους δυο παίκτες του Παναθηναϊκού, τους οποίους υπολογίζει την επόμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα τους προωθήσει, δίνοντας τους ρόλο, πιο ενεργό πλέον στην ομάδα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.525 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.