ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δανεικοί οι Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης

Στο στόχαστρο της Νίκης Βόλου, φέρεται να βρίσκονται οι Νίκος Γιαννιτσάνης και Αλέξανδρος Μουζακίτης, με τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί τον δανεισμό τους, ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Δανεικοί οι Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης

Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, οι νεαροί ποδοσφαιριστές Νίκος Γιαννιτσάνης και Αλέξανδρος Μουζακίτης, φέρεται να βρίσκονται στο στόχαστρο της νεοφώτιστης Νίκης Βόλου.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές αν και προβιβάστηκαν στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, δεν πήραν πολλές ευκαιρίες, με το τριφύλλι να επιθυμεί τον δανεισμό τους, ώστε να μπορέσουν να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν στο Κορωπί, σαφώς πιο έτοιμοι.

Στην περίπτωση που το ενδιαφέρον για τους δύο, γίνει επίσημο από τους Βολιώτες, οι πράσινοι θα ζητήσουν και τις ανάλογες εγγυήσεις, καθώς θέλουν μεν να τους δώσουν, αλλά θα πρέπει στην ομάδα που θα πάνε να παίζουν, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία για την εξέλιξή τους.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.972 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.