ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρώτα εξυγίανση, μετά μεταγραφές

Άνθρωποι του ΤΑΑ Παναθηναϊκός κατέστησαν σαφές πως το πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι η οικονομική εξυγίανση και μετά οι οποιεσδήποτε μεταγραφικές κινήσεις.

Πρώτα εξυγίανση, μετά μεταγραφές

Με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επιστροφή του Θανάση Πρωτοψάλτη στο «τριφύλλι», άνθρωποι του τμήματος διευκρίνισαν πως το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας έπεται, αφού οι διακανονισμοί των χρεών είναι πρώτα στη λίστα, ουσιαστικά διαψεύδοντας τα περί συμφωνίας με τον παίκτη.

Παράλληλα τόνισαν, πως το τμήμα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επαναλάβει λάθη του παρελθόντος, τα οποία έφεραν την ομάδα σε αυτή τη δυσχερή οικονομική θέση, ενώ κατέστησαν σαφές πως πρέπει να διακανονιστούν όλες οι όφειλες των παικτών προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο θέμα στα πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αλλά και στις μεταγραφές.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.