ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπανικολάου: «Θα βγει σε καλό η ελληνοποίηση»

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε στον Ρ/Σ «NovaΣπορ fm 94,6» για τα αγωνιστικό πλάνο που φτιάχνει ο Παναθηναϊκός, ενώ εκθείασε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Παπανικολάου: «Θα βγει σε καλό η ελληνοποίηση»

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Εφήβων Δημήτρης Παπανικολάου, τόνισε ότι μέσα από αυτή την διαδικασία που ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός ενόψει της νέας σεζόν, θα πρέπει να αναδειχθούν νεαροί παίκτες όπως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ επεσήμανε πως το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη τους ιδιοκτήτες των δύο αιωνίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «NovaΣπορ fm 94,6»

Για το αγωνιστικό πλάνο του Παναθηναϊκού:

«Ελπίζω μέσα από τη διαδικασία αυτή να έχουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά. Ο Χαραλαμπόπουλος είναι η ώρα να πάρει κάποια λεπτά και να παίξει. Γενικά, νομίζω ότι μακροχρόνια θα βγει σε καλό και θα αναδειχθούν νέα παιδιά».

Για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο:

«Ο Βασίλης είναι μεγάλο ταλέντο. Χρειάζεται παιχνίδια, γιατί έχει προσωπικότητα και ταλέντο. Θέλει παιχνίδια για να βγάλει αυτό που μπορεί. Είναι ερώτημα η θέση που μπορεί να προσφέρει. Στην ομάδα παίζει και «3» και «4». Για «4» θα πρέπει να δυναμώσει και για «3» θα πρέπει να δυναμώσει τα πόδια του και να γίνει πιο γρήγορος. Είναι ερώτημα και για εμένα. Όμως, γενικά καλό είναι να υπάρχει μία σταθερή για κάθε παίκτη. Για εμένα και για να φθάσει σε αυτό το επίπεδο θα πρέπει να παίξει «3». Έχει σουτ και διείσδυση».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα μπάτζετ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού:

«Ότι περνάει η χώρα μας με την κρίση αντικατοπτρίζεται και στο μπάσκετ. Οι δύο οικογένειες (Γιαννακόπουλοι, Αγγελόπουλοι) με τα όποια λάθη τους τελευταίο καιρό έχουν προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν παύουν να είναι η διαφήμισή μας. Παρά την Ελλάδα της «νέας πραγματικότητας» δεν παύουν να κρατούν ψηλά τη σημαία. Εάν δεν ήταν αυτοί το μπάσκετ θα ήταν σε… μονόστηλο. Αυτές οι δύο ομάδες, με την οργάνωσή τους, τον κόσμο και τους «αιμοδότες» που βάζουν και δεν βγάζουν κρατούν το μπάσκετ ψηλά».

Για την Εθνική Εφήβων:

«Είναι παγκόσμιο πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για χρυσό. Το στοίχημα είναι να βγουν νέα παιδιά για τη μεγάλη Εθνική. Να έχουν αντοχές να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Το σημαντικό σε αυτή την ηλικία είναι να χτίζουν, ώστε να μπουν στο μέλλον σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο Χαραλαμπόπουλος πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να παίξει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...