Μπάσκετ

Πρόταση για Μάντζαρη

Πρόταση για Μάντζαρη

Επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη, κατέθεσε πριν από λίγο ο Παναθηναϊκός.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζαρη από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, ποτέ και από καμία από τις δυο ομάδες, καθώς ο Έλληνας γκαρντ, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Ως εκ τούτου για να αποκτηθεί ο Μάντζαρης, αν δεχτεί ο Ολυμπιακός να μπει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να πληρώσει το όποιο buy out υπάρχει. Ο Μάντζαρης υπενθυμίζεται ότι έχει συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με τον Ολυμπιακό, ενώ φημολογείτο τις τελευταίες ώρες, ότι έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό για άλλα τρία χρόνια.

Με ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η αντίδραση του Ολυμπιακού, καθώς ο Παναθηναϊκός χτύπησε τον πόρτα του αιωνίου του αντιπάλου, πραγματοποιώντας μια κίνηση που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία του σύγχρονου Ελληνικού μπάσκετ. Η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν είναι συγκεκριμένη ως προς το ποσό, αλλά ζητάει από τον Ολυμπιακό να τον ενημερώσει έναντι ποιου αντιτίμου πωλείται ο παίκτης, αν πωλείται.

Exit mobile version