ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Με τέσσερις «πράσινους» η Εθνική

Με τέσσερις αθλητές του Παναθηναϊκού αλλά και την προπονήτρια του τμήματος, αναχωρεί η Εθνική ομάδα πάλης για το Μεσογειακό πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σερβία το διάστημα 13-16/6.

Με τέσσερις «πράσινους» η Εθνική

Οι Βλαδίμηρος Ματίας (66κ.), Ευγένιος Πέντορετς (75κ.), Γιώργος Τζιόλας (80κ.) και Νικόλαο Λέων (130κ.) αλλά και η προπονήτρια του «τριφυλλιού» Λία Νικολάου, θα εκπροσωπήσουν τον Παναθηναϊκό στην Εθνική πάλης στο Μεσογειακό πρωτάθλημα της Σερβίας.

Αναλυτικά όσα είπε η Λία Νικολάου πριν την αναχώρηση της αποστολής:

«Είναι μεγάλη χαρά για έναν προπονητή να συνοδεύει την Εθνική ομάδα σε μεγάλες διοργανώσεις, προπάντων όταν σε αυτή τέσσερις από τους αθλητές είναι αθλητές του σωματείου σου.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το Νοέμβριο που ενταχθήκαμε στο τμήμα της πάλη του Παναθηναϊκού γίνεται μια σημαντική δουλειά στη Λεωφόρο και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος βασικός μας σκοπός είναι οι διακρίσεις των αθλητών μας σε διεθνείς αγώνες.

Στόχος μας είναι η μεγαλύτερη συγκομιδή μεταλλίων στα πλαίσια της προετοιμασίας ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στον Σεπτέμβριο. Ευχαριστώ πολύ τον έφορο του Π.Α.Ο κ. Μπίρη, τον συνεργάτη στη Λεωφόρο τον κ. Κοσσόβα, τον συνεργάτη παρτενέρ Γ. Μπούκη αλλά και τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη που είναι δίπλα μας σε όλες τις προσπάθειες του τμήματος».

Ο Ευγένιος Πέντορετς ανέφερε με τη σειρά του:

«Δουλεύω σκληρά με βασικό στόχο την πρόκριση στην Ολυμπιάδα του 2016. Το Μεσογειακό Πρωτάθλημα είναι δύσκολη διοργάνωση αφού οι συμμετέχουσες χώρες Τουρκία-Γαλλία-Σερβία-Κροατία είναι χώρες μεγάλης κλάσης για την ελληνορωμαϊκή. Θα κάνω το καλύτερο για ένα μετάλλιο».

Ο Νίκος Λέων είπε:

«Πάμε στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε στην επικαιρότητα. Παναθηναϊκό πάει να πει μαχητική ψυχή και εμείς είναι σίγουρο ότι την έχουμε. Χαίρομαι πολύ όταν ταξιδεύω και με βλέπουν με την μπλούζα του Παναθηναϊκού και έρχονται αθλητές από άλλες χώρες να μου πουν ότι γνωρίζουν την ομάδα μου».

Ο Βλαδίμηρος Ματίας πρόσθεσε:

«Η πορεία μου είναι συνεχόμενη μετά από την κατάκτηση του μεταλλίου στο τουρνουά της Σερβίας και την 7η θέση στο Πανευρωπαϊκό στη Φιλανδία. Συνεχίζω ανοδικά την πορεία μου για το μεγάλο στόχο την Ολυμπιάδα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση που με στηρίζει σε αυτή την προσπάθεια. Θα κάνω γνωστό το Τριφύλλι στο εξωτερικό και από το άθλημα της πάλη».

Τέλος ο Γιώργος Τζιόλας έκλεισε λέγοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω σε αυτήν τη διοργάνωση. Τα δυο τελευταία χρόνια δεν είχα συμμετοχή σε αυτήν λόγω τραυματισμών. Έχω ακόμη μεγαλύτερη χαρά που είμαι μέλος που Παναθηναϊκού και θα βρίσκονται κοντά μου η προπονήτρια και οι συναθλητές μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.