ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιστρέφει η Κόνιαλη

Την επιστροφή μετά από ένα χρόνο της Σταύριας Κόνιαλη, επιθυμεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Επιστρέφει η Κόνιαλη

Άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, είχαν συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με την Σταύρια Κόνιαλη, όπου και την εξέφρασαν την επιθυμία τους να γυρίσει στο τριφύλλι.

Ο προπονητής της ομάδας Πέτρος Πρέκας, την γνωρίζει από το προηγούμενο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό και εκτιμά ιδιαίτερα τις δυνατότητες της νεαρής γκαρντ.

Η παίκτρια ζήτησε και έλαβε, λίγες ημέρες προθεσμία, ώστε να συζητήσει με το περιβάλλον της, την πρόταση που της έγινε και αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας, να απαντήσει στους πράσινους.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.