ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι γνωστοί σου Άσοι

Ο Ζάετς στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός έκανε σαν σήμερα πριν από 30 ολόκληρα χρόνια μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ζάετς στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι», στις 14 Ιουνίου του 1984, έρχονται σε συμφωνία με τον Βέλιμιρ Ζάετς. Τον τότε αρχηγό της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας, με τον κόσμο της ομάδας να παραληρεί, μαθαίνοντας ότι ο άσος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα φορέσει τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Ο Ζέκο θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό μέχρι το 1988. Συνολικά θα παίξει σε 67 αγώνες και θα σημειώσει 11 γκολ, ενώ θα κατακτήσει το νταμπλ του 1986 και το Κύπελλο το 1988. Φυσικά, θα αποτελέσει έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας στην εκπληκτική πορεία του 1984 ως τους τέσσερις του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης. Στον Παναθηναϊκό θα θητεύσει και από άλλα πόστα, όπως αυτό του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ