ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Συζητάνε Παναθηναϊκός και Λάσμε»

Ο μάνατζερ του Στεφάν Λάσμε, Μάριος Ολύμπιος επιβεβαίωσε τις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον πελάτη του, για υπογραφή νέου συμβολαίου του Γκαμπονέζου με τους «πράσινους».

«Συζητάνε Παναθηναϊκός και Λάσμε»

Ο Έλληνας μάνατζερ μίλησε στον Sentra FM 103,3, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των προηγούμενων ημερών, για συζήτηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λάσμε, για την υπογραφή νέου συμβολαίου μεταξύ των δύο πλευρών, με λιγότερα χρήματα, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση από πλευράς Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριος Ολύμπιος στον Sentra FM 103,3:

«Ο Παναθηναϊκός έκανε τη χρήση του option out. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν συζητήσεις για τον Στεφάν».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 47.350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πώς αισθάνεται ο πελάτης του:

«Δεν το περίμενε όλο αυτό που έγινε. Τη φιλοσοφία της ομάδας την ξέρουν μόνο οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα. Η χρήση της οψιόν δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Δημιουργείται μια νέα εποχή στην ομάδα με Έλληνες παίκτες, μικρούς, νέο προπονητή και άλλο μπάτζετ. Τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν έγινε κάτι αθέμιτο. Το ότι δεν το περιμέναμε δεν έχει να κάνει με την απόφαση.

Πέρυσι υπήρχε οψιόν και από τον παίκτη για να αποχωρήσει. Υπάρχει έντονη κινητικότητα από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως είναι ελεύθερος στην αγορά. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό ακόμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.