ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προτάθηκαν Πόγκατετς και Πρέντλ

Ο Εμάνουελ Πόγκατετς και ο Σεμπάστιαν Πρέντλ είναι τα τελευταία ονόματα που προτάθηκαν και εξετάζονται στον Παναθηναϊκό για την θέση του στόπερ.

Προτάθηκαν Πόγκατετς και Πρέντλ

Όπως αναφέρει με σημερινό δημοσίευμα η «Sportday», ο Εμάνουελ Πόγκατετς και ο Σεμπάστιαν Πρέντλ, είναι τα τελευταία ονόματα που προτάθηκαν για την θέση του στόπερ και εξετάζονται από την διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ο μεν Πόγκατετς που έχει προταθεί και στο παρελθόν στο τριφύλλι, είναι μια εφικτή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό, καθώς παρά το ότι έχει συμβόλαιο με τη Νυρεμβέργη, η τελευταία υποβιβάστηκε και θέλει να απαλλαγεί από κάποια συμβόλαια.

Το κασέ για τον σκληροτράχηλο αμυντικό, είναι χαμηλό και εφικτό για τα οικονομικά δεδομένα των πράσινων, έχοντας μάλιστα και γεμάτη σεζόν, αφού ολοκλήρωσε τη χρονιά με 23 συμμετοχές και 1 γκολ.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δύσκολη περίπτωση ο Πρέντλ

Σχετικά με την περίπτωση του έτερου Αυστριακού στόπερ, Σεμπάστιαν Πρεντλ τονίζεται, πως πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, καθώς παρά το ότι είναι ελεύθερος από τη Βέρντερ Βρέμης, έχει δεχθεί προτάσεις και από άλλους συλλόγους στη Γερμανία και δεδομένου και της καλής ηλικίας που βρίσκεται (27 ετών), θα θελήσει να συνεχίσει σε κάποιο άλλο σύλλογο της Μπουντεσλίγκα.

Werder Bremen's Sebastian Proedl celebrates his goal against Inter Milan during their Champions League Group A soccer match in Bremen

Ο 44 φορές διεθνής με την Εθνική Αυστρίας, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 27 και 2 γκολ με το σύλλογο της Βρέμης. Με τους πράσινους να εξετάζουν, κάθε περίπτωση που έχουν στη λίστα τους.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...