ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση

Η απόφαση στο θέμα της προσφυγής του Χρήστου Μπούρμπου, προς την ΠΑΕ ΟΦΗ αναμένεται να βγει στις 23 Ιουνίου, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης για να ανακοινώσει τον 31χρονο αμυντικό.

Συνεχίζεται σήμερα η εκδίκαση

Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία της εκδίκασης της προσφυγής του Έλληνα αμυντικού κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ, με την Κρητική ΠΑΕ να καταθέτει το υπόμνημα της προς την αρμόδια επιτροπή.

Είναι δεδομένο πως οι δύο πλευρές διαφωνούν, ωστόσο η απόφαση αναμένεται να τελεσιδικήσει στις 23 Ιουνίου, ούτως ώστε ο παίκτης να μείνει και τυπικά ελεύθερος και να μπορέσει να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό, το νέο του συμβόλαιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.