ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το σχόλιο του Λάσμε

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Στεφάν Λάσμε, ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό και τον ΕΣΑΚΕ, για την ανάδειξή του, ως κορυφαίος αμυντικός της Basketleague ΟΠΑΠ.

Το σχόλιο του Λάσμε

Ο Στεφάν Λάσμε αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός της Basketleague ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, ενώ συμπεριλήφθηκε και στην καλύτερη πεντάδα ως ο κορυφαίος σέντερ στο πρωτάθλημα.

Μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο Γκαμπονέζος σέντερ, ευχαρίστησε την διοίκηση του ΕΣΑΚΕ και τον Παναθηναϊκό για την τιμή που του έγινε.

Αναλυτικά το σχόλιο στο Twitter:

«Ευχαριστώ ΕΣΑΚΕ για τα βραβεία. Είναι τιμή μου. Σε ευχαριστώ οικογένεια του Παναθηναϊκού που με βάλατε σε αυτή τη θέση. Πολλή αγάπη».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.