ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Επιτυχημένο το τουρνουά στη Ρόδο

Απόλυτα επιτυχημένο θεωρείται το τουρνουά που έλαβε χώρα στην Ρόδο, ύστερα από πρωτοβουλία του Panathinaikos soccer schools και του Ακουσίλαου.

Επιτυχημένο το τουρνουά στη Ρόδο

Μονό ποδοσφαιρική γιορτή μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το τουρνουά που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Ρόδο, δηλαδή Παρασκευή έως και την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014.

Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 6-11 ετών. Πιο συγκεκριμένα οι κατηγορίες ήταν:

BAMBINI γεννηθέντες 2007-2008 PRO-JUNIOR γεννηθέντες 2005-2006 JUNIOR γεννηθέντες 2003-2004

Ταυτόχρονα αξίζει να σημειωθεί ότι στο τουρνουά σφύριξαν διαιτητές του Συνδέσμου Δωδεκανήσου ενώ υπήρχε παρουσία ιατρού καθ’όλη την διάρκεια του. Την ίδια στιγμή πάρα πολλές ομάδες από την Ρόδο έλαβαν μέρος άλλο ένα δείγμα της μεγάλης δυναμικής που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός αλλά και το εγχείρημα του με ονομασία Panathinaikos soccer schools.

Θάνος Νικολογιάννης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ