ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Αλλαγές από ΕΟΠΕ

Η ΕΟΠΕ κατέθεσε σήμερα τις αλλαγές που θα γίνουν στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και με τις ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με οφειλές προς παίκτες.

Αλλαγές από ΕΟΠΕ

Η Ελληνική ομοσπονδία πετοσφαίρισης, πρότεινε σημαντικές αλλαγές, σχετικά με τα πρωταθλήματα των Α1 και Α2 κατηγοριών, ενώ προανήγγειλε και άμεσο διακανονισμό, σε ομάδες με παλιές οφειλές προς του παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, παρουσία εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, της ΕΣΑΠ και του ΠΑΣΑΠ και τη διεξοδική συζήτηση που ακολούθησε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, η ΕΟΠΕ απέστειλε σε ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ την συνολική της πρόταση για την επίλυση των σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την αμειβόμενη πετοσφαίριση.

Συγκεκριμένα η ολοκληρωμένη πρόταση της ΕΟΠΕ περιλαμβάνει τα ακόλουθα σημεία:

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1) Την επιτάχυνση των διαδικασιών για άμεση δημιουργία ΑΕ εάν είναι δυνατόν και από την επόμενη αγωνιστική περίοδο

2) Τον άμεσο διακανονισμό των παλαιών οφειλών των ΤΑΑ προς αθλητές, με υπογραφή μιας τριμερούς συμφωνίας

3) Την καθιέρωση με μεταβατική περίοδο την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 διαδικασίας αδειοδότησης των ομάδων με έλεγχο της εξόφλησης των οφειλών της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, της ύπαρξης πόρων που διασφαλίζουν την κάλυψη των υποχρεώσεων για την νέα περίοδο και των λοιπών προϋποθέσεων που θα συμφωνηθούν

4) Την αύξηση των αλλοδαπών μόνο για τα επόμενα δύο χρόνια σε τέσσερις

5) Την αύξηση του αριθμού των ομάδων που θα προβιβάζονται από την Α2 σε τρεις

Σε περίπτωση που η πρόταση της ΕΟΠΕ δεν γίνει αποδεκτή στο σύνολο της, τότε θα πρέπει να εξεταστούν ξεχωριστά όλα τα θέματα που αφορούν την αμειβόμενη πετοσφαίριση, για ορισμένα εκ των οποίων απαιτείται Υπουργική απόφαση, οπότε για το σχετικό διάλογο θα πρέπει να ενημερωθεί και η Πολιτεία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.