ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συμφωνία Εφές-Λάσμε

Σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, ο Στεφάν Λάσμε έχει συμφωνήσει προφορικά με την Εφές για συμβόλαιο 1,5 εκ. ευρώ για 1+1 χρόνο.

Συμφωνία Εφές-Λάσμε

Ο Παναθηναϊκός μπορεί ναι μεν να ενεργοποίησε το option out στο συμβόλαιο του Στεφάν Λάσμε, ωστόσο ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Γκαμπονέζο, από μηδενική βάση για νέο συμβόλαιο, προσφέροντας του λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που είχε λαμβάνειν.

Τις τελευταίες ώρες όμως στο παιχνίδι της απόκτησης του Λάσμε, μπήκε και η Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, η οποία του έκανε πρόταση, ύψους 1,5 εκ. ευρώ για 1+1 χρόνια. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Λάσμε θα αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Σε αντίθεση με τον Στέφαν Λάσμε, ο Τζέιμς Γκιστ αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τριφύλλι, μια και οι «πράσινοι» επιθυμούν να τον κρατήσουν στις τάξεις τους. Άλλωστε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει με τον Παναθηναϊκό ήταν κλειστό διετές.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ρούλα Στεφανάκη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.